BTW Tarief zonnepanelen afgeschaft

Ook in 2024 afgeschaft

Goed nieuws voor particulieren die overwegen om zonnepanelen te kopen: vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen afgeschaft! Dit betekent dat de btw-verlaging van 21% naar 0% van toepassing is op zonnepanelen die geïnstalleerd worden op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst, wat zorgt voor minder administratie voor zowel de particulier als de Belastingdienst.

Deze nieuwe regeling maakt het nog aantrekkelijker voor particulieren om te investeren in zonne-energie en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Bovendien hoopt het kabinet dat deze maatregel meer particulieren zal stimuleren om zonnepanelen te nemen en zo bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Bij Sinne Enerzjy zijn we trots om onze klanten te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en energieoplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Kortom, met de btw-verlaging op zonnepanelen wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in zonne-energie en te profiteren van de vele voordelen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het behalen van maximaal rendement uit uw zonnepanelen.

Uw groene specialist in zonnepanelen

#1 Keuze voor Friesland

Bij Sinne Enerzjy hebben we als missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. We geloven dat zonnepanelen een van de beste manieren zijn om deze missie te bereiken.

Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden enkel betrouwbare en efficiënte zonnepanelen die voorzien zijn van de juiste keurmerken. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze hoogwaardige zonnepanelen ontvangen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Lees verder
Reviews Sinne Enerzjy

Tevreden klanten aan het woord

Bij ons kunt u terecht voor...

Wek uw eigen energie op

Installatie zonnepanelen

Wij maken uw meterkast geschikt

Vernieuwen meterkast

Gegarandeerd een goed werkend systeem

Onderhoud na installatie

Direct beginnen

Binnen 1 minuut een offerte aanvragen?
Bereken uw voordeel en ontvang een offerte op maat. Binnen 2-4 weken geïnstalleerd.

Bereken voordeel

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Friesland!

Geoptimaliseerd ontwerp

Ontvang een overzichtelijk en passend advies, Al onze installaties zijn geoptimaliseerd voor de hoogste opbrengst.

Installatie op maat

Het voor u op maat gemaakte ontwerp wordt met betrouwbaar materiaal vakkundig geïnstalleerd door vakbekwame en erkende installateurs.

Bespaar geld

Zonnepanelen zijn natuurlijk goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart maandelijks flink op uw energierekening.