Zonnepanelen zijn een duurzame en financieel aantrekkelijke investering voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verminderen. Door gebruik te maken van de zon als een onuitputtelijke bron van energie, kunnen zonnepanelen helpen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en de CO2-uitstoot te verminderen. Maar wat kost de aanschaf van zonnepanelen en hoe lang duurt het voordat ze zichzelf terugverdienen? In dit artikel worden enkele rekenvoorbeelden gegeven om de kosten en de terugverdientijd van zonnepanelen te illustreren. Ook wordt er uitgelegd hoe u kunt berekenen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en hoeveel uw zonnepanelen kunnen opleveren in termen van stroomproductie en CO2-besparingen.

Waarom zonnepanelen kopen in 2023?

Zonnepanelen kopen is een investering. Maar je energierekening wordt meteen flink lager en zo verdien je je investering terug. Daarna heb je als het goed is nog vele jaren gratis zonnestroom. Met een rekenvoorbeeld laten we zien hoe lang de terugverdientijd is.

2 - 4 jaar

Een gemiddeld huishouden verdiend binnen dit termijn zijn initiële investering terug.

1550 zonuren

Hoe meer zonuren, des te beter de opbrengst. Dit is gemiddeld aantal zonuren jaarlijks in Nederland.

225 kWh

Gemiddeld wekt 1 zonnepaneel dit jaarlijks op.

Uw groene specialist in zonnepanelen

#1 Keuze voor Friesland

Bij Sinne Enerzjy hebben we als missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. We geloven dat zonnepanelen een van de beste manieren zijn om deze missie te bereiken.

Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden enkel betrouwbare en efficiënte zonnepanelen die voorzien zijn van de juiste keurmerken. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze hoogwaardige zonnepanelen ontvangen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Lees verder
Reviews Sinne Enerzjy

Tevreden klanten aan het woord

Bij ons kunt u terecht voor...

Wek uw eigen energie op

Installatie zonnepanelen

Wij maken uw meterkast geschikt

Vernieuwen meterkast

Gegarandeerd een goed werkend systeem

Onderhoud na installatie

Direct beginnen

Binnen 1 minuut een offerte aanvragen?
Bereken uw voordeel en ontvang een offerte op maat. Binnen 2-4 weken geïnstalleerd.

Bereken voordeel

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Friesland!

Geoptimaliseerd ontwerp

Ontvang een overzichtelijk en passend advies, Al onze installaties zijn geoptimaliseerd voor de hoogste opbrengst.

Installatie op maat

Het voor u op maat gemaakte ontwerp wordt met betrouwbaar materiaal vakkundig geïnstalleerd door vakbekwame en erkende installateurs.

Bespaar geld

Zonnepanelen zijn natuurlijk goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart maandelijks flink op uw energierekening.